Kempinski Hotel Grand Arena – Банско

Kempinski Hotel Grand Arena BanskoЕдин от най-луксозните и гостоприемни хотели в Банско е Kempinski Hotel Grand Arena. Той се намира срещу станцията на планинския лифт и предлага съвременен стил на посетителите си. Апартаментите в хотела разполагат със собствено джакузи и сауна, което ги превръща в едно луксозно изживяване за всеки турист. Стаята за гости е със собствена баня и всички необходими екстри за вашата пълноценна почивка.

По-заможните гости могат да наемат президентски апартамент, който е 240 кв.м. и притежава две индивидуални спални помещения. Освен това вие разполагате с дневна и дори конферентна зала за 10 души. Всички стаи и апартаменти са удобни, а обслужването е на най-високо равнище, както ще се уверите ако дойдете на това място.

Хотелският комплекс ви предоставя два ресторанта и суши бар, за да опитате от вкусната кухня приготвена от професионални готвачи. На разположение имате и 5 бара, където да седнете с приятели и да изкарате незабравими вечери в компанията на хубава музика и задушевна атмосфера. Разбира се, това не е всичко и за вас са предвидени още куп забавления.

Kempinski Hotel Grand Arena ви дава възможност да организирате бизнес събития, конференции, форуми, сватби и тържества. Персоналът ще се погрижи да не ви липсва нищо и да задоволи всичките ви капризи. Така например вие може да се възползвате от възможността за СПА процедури или да посетите фитнеса на хотела.

Посетителите имат достъп до различни услуги. Те могат да закупят ВИП ски карта, която им гарантира директен достъп до ски лифта, без да се налага да чакат. Гранд хотелът е предвидил и детски кът, който ще осигури отлично прекарано време на вашите малки съкровища, докато се любувате на удивителната природа на Пирин планина. Забавленията продължава с възможност за колоездене, туристически разходки и дори шопинг терапия.

Вън от всякакво съмнение Kempinski Hotel Grand Arena – Банско е перфектният 5 звезден хотел, в който има всичко и за всеки. Повече информация ще откриете в интернет пространството и на официалния сайт на хотелската верига – kempinski.com.

Comments are closed.