Grand Hotel Sofia – гордостта на столицата

гранд хотел СофияGrand Hotel Sofia се намира в центъра на столицата и привлича хора от цял свят. Той е голям, луксозен и представителен, за да задоволи изискванията и на най-претенциозните гости. В хотела са отсядали популярни личности, сред които: Робърт де Ниро, Антонио Бандерас, Новак Джокович и много други големи звезди.

Всеки гост на София може да поръча панорамен апартамент, който разполага със спалня и дневна, а също така и огромна тераса. Специалните апартаменти предоставят работно място, баня лукс и дрешник. Според клиентите хотелът е голям и луксозен, което е достатъчно за приятното изживяване на всеки, който посети това място.

Гранд хотелът предлага множество ресторанти, барове и забавления. Посетителите могат да се възползват от фитнеси и СПА услуги, а също и да организират бизнес конференции, сватби и различни видове тържества. За представителите на бизнеса са предвидени няколко конферентни зали, в които ще получите пълни удобства.

В сайта grandhotelsofia.bg можете да направите онлайн резервация, без да имате никакви проблеми. Освен това ще получите възможността да селектирате десетки допълнителни услуги, които ще подобрят престоя ви в това известно столично място. Така например вие може да наемете лимузина или кола под наем. Разполагате с безплатен Wi-fi интернет, паркинг и достъп до козметичен салон.

Гостите на луксозния хотел имат на разположение химическо чистене, бутик, цветар-аранжор и дори Арт галерия, в която могат да разгледат произведения на изкуството. Всички тези екстрgrandhotel2и и услуги са гордост за столицата и хотелът може да се конкурира и с най-добрите места на стария континент и не само.

В обобщение

Grand Hotel Sofia е локация, която може да използвате за специални поводи. Тук вие ще получите нужното внимание, всички необходими удобства и пълен комфорт. Естествено, ако търсите подслон за няколко нощи, то може да се спрете и на някой друг вариант, който ще ви излезе далеч по-евтино, но когато повода си заслужава, то не се колебайте да посетите красивия столичен хотел.

Comments are closed.