Слънчев бряг – голям и привлекателен

слънчев бряг
Слънчев бряг е най-големият курорт на българското черноморие. Разположението му е в залив, който наподобява полумесец и е обърнат на изток. Плажната ивица на курорта е дълга дълга 10 километра и е широка 30-60 метра. Всяко лято тук се събират множество туристи от различни краища на страната и чужбина. Природата, чистата вода и развлеченията са това, което привлича толкова много хора към това уникално местенце.

Всеки, който посети Слънчев бряг ще се радва на галещите слънчеви лъчи, топлата вода, изящните дюни и всичко, което съпътства едно незабравимо изживяване на морето. Естествено, забавленията също са на нужното ниво. Вие може да се разходите с рикша или файтон, а за почитателите на шопинга са направени многобройни магазини с луксозни стоки.

В курортния комплекс са разположени и 2 аквапарка, на които можете да се насладите и да заведете децата си. Малките ви съкровища ще се радват на безброй атракции, игри и приятни моменти, когато дойдат тук. За възрастните пък са предвидени страхотни барове, ресторанти, дискотеки и въобще каквото ви душа иска.

Именно нощният живот е едно от най-привлекателните неща на това място. Заведенията са препълнени с хора, които живеят за мига и искат да прекарат пълноценно почивката си. Музиката, танците и веселбата са неизбежна част от това, което ще видите, когато дойдете в Слънчев брягслънчев бряг.

Тук разбира се, ще споменем и наличието на десетки хотели и къщи за гости. Добре е обаче да си направите предварителна резервация, тъй като свободните места се разграбват много бързо и има възможност да не откриете свободни хотели и квартири.

Още с откриването на сезона започват да прииждат немци, руснаци, шведи, французи и гости от различни точки на Европа и света. По улиците на комплекса може да се чуе чужда реч, което придава една колоритна и интересна атмосфера. Противно на общоприетото мнение, че цените в курорта са прекалено високи ще напишем, че тук има за всекиго по нещо.

Не е нужно да разполагате с много пари, за да изкарате приятно почивката си в Слънчев бряг. Това зависи най-вече от начина ви на живот и личните ви нужди. Пробвайте и няма да сгрешите.

Comments are closed.