Пампорово – големият зимен курорт в Родопите

ПампоровоМалцина знаят, че Пампорово е най-големият курорт в Родопа планина. Той е разположен на 260 километра от София и е с надморска височина 1650 метра. Повечето писти започват от връх „Снежанка“ и са подходящи, както за напреднали, така и за начинаещи скиори. Почитателите на ски и сноуборд ще се радват на перфектни условия, така че не пропускайте това място.

Ако търсите екстремни изживявания, курортът предоставя осветление за нощно каране. Сезонът за ски започва през декември месец и може да свърши в края на април. Красивата природа обаче привлича туристи и през лятото, които могат да отседнат в различни хижи и хотели, където да изкарат незабравими мигове в приятна компания.

Зимните приключения тук нямат край. Скиорите и сноубордистите водят своите интимни половинки, за да ги зарадват с романтични моменти и топлина. Туристите карат коледните и новогодишните празници в Пампорово, понеже те наподобяват приказките и филмите. Хотелите и ресторантите работят неспирно, с цел да задоволят и най-взискателните от вас.

Естествено, посетителите разполагат и с луксозни 4 седалкови лифтове, с чиято помощ стигат бързо и удобно от едно до друго място. В интернет или на живо може да поръчате лифт карта, с която да използвате съоръженията. За деца от 7 до 11 годишна възраст съществуват специални отстъпки. Тук не бива да забравяме и детските школи за ски, които са много актуални в наши дни.

Едно от най-привлекателните места за любителите на зимните спортове в курорта, е попуПампорово скилярният „Фънпарк Пампорово“. За начинаещите любители на ски се предвижда обучение от професионални инструктори, а професионалистите могат да се възползват от множество екстри. Тук всеки е добре дошъл, да се забавлява и спортува пълноценно през зимата.

Първата асоциация, която хората правят, когато чуят зимен курорт е Пампорово и това е напълно нормално. Не се колебайте да го посетите през всеки сезон на годината и да получите красиви и романтични спомени за целия си живот.

Be First to Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *