Златни пясъци – луксът няма измерения

zlatni1Златни пясъци е един от най-луксозните черноморски курорти в България. Той се намира близо до морската ни столица Варна и предлага на посетителите си множество природни дадености. През годините стария летен курорт е посрещнал милиони чуждестранни туристи, които идват на почивка у нас, за да се порадват на перфектния климат и морето.

Плажната ивица е дълга 3.5 километра, а широчината ѝ стига 100 метра. По плажните алеи са подредени много дискотеки, ресторанти и увеселителни заведения, които се радват на голям интерес от всички гости. Атракциите не свършват и се пригодени за хора от различни възрастови групи. Курортът разполага с десетки луксозни хотели, за да изкарате приятно ваканцията или отпуската си.

Слънчев бряг е подходящ за пълноценната ви семейна почивка. Той представлява едно романтично място, което може да споделите с интимната си половинка. Забавленията за най-малките също не липсват. Децата ви могат да се насладят водни пързалки, площадки, аквапаркове и много други разнообразия, тъй че със сигурност няма да скучаят.

Вие избирате дали да вземете стая в обикновен хотели или да заложите на шикозните хотелски комплекси с 4 и 5 звезди. Не липсват местата, където настаняването е от типа All inclusive. Всичко зависи от вашето финансово състояние и личните ви предпочитания за изкарването.

Това е мястото на българското черноморие, което никога не може да ви омръзне. То не ви остава нито миг, за да скучаете, като ви предоставя всевъзможни начини да се чувствате добре. Специално за феновете на водните спортове са предвидени заниманията: гмуркане, казлатни пясъциране на лодка или джет, а също и задължителните водни ски.

Ако пък не си падате по водните приключения, то ще ви бъдат предложени още: картинг, пейнтбол, боулинг зала, тенис игрище и какво ли още не. Сами разбирате, че при такова стечение на обстоятелствата ще можете да запълните свободното си време най-рационално.

Хората, които се интересуват от културни забележителности могат да видят манастир „Аладжа“ и неговите катакомби или пък да се насладят на „Природен парк – Златни пясъци“. Естествено, лесното придвижване до град Варна ви позволява да разгледате делфинариума, Римските терми, Планетариума и други любопитни неща.

 

Comments are closed.